torsdag 15. oktober 2009

Sesongslutt?

-0.3 grader i natt og rimfrost på bakken. Georginene ser plutselig ikke like fine ut lenger, så hvis de ikke kommer seg på mirakuløst vis i løpet av dagen, ryker de nok inn i kjellerboden til helga. Alle løkene fra Jensen-importen er heldigvis i jorda, unntatt de som eventuelt blir ettersendt i november. Men de må antagelig møte vinteren i potte hvis ikke været skjerper seg.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Heia
Koseligt å kikke litt i bloggen din, masse kjekke bilder av flotte blomster. Fikke kjøpt meg ett par cypripedium i uka,ulla silkens og guttatum, godt fornøyd med de. Handler en god del på plantelisten hos bjørner, det er jo reine skattekammere, har du noen andre kjekke plasser du finner noe snadder?
Ha en fin kveld

Frank Idland

Kirsitns bakgårdshage sa...

Takk for hyggelig kommentar! :-)
Nå vet jeg ikke hva slags planter du er på jakt etter, men hvis du liker å så frø, så pleier det å være mye fint å få tak i hos f.eks. Gardens North, Chileflora, Chiltern seeds, Alplains. Frølista til Magnar Aspaker er heller ikke å forakte.

Av norske planteskoler kan jeg anbefale Nautesund, Asphaugen (i Tromsø, ikke sikker på om han selger på postordre) og Dragland. Helt sikkert andre steder som også er bra, men dette er de som jeg selv har kjøpt fra. Og så er selvfølgelig åpen dag på Ramme gård alltid en høydare! Ellers kan du jo kikke på lista her:

http://www.hagegal.info/index.php/norske-planteskoler