fredag 14. august 2009

Plutselig på moten...

Dagens tur innom H&M viste meg at jeg plutselig er blitt umåtelig moteriktig - særlig når jeg graver i hagen. Det nyeste hotte på buksefronten var nemlig ferdig slitt kordfløyel med kunstferdig påklattete malingsflekker. Forbausende likt buksa jeg bruker til hagearbeid bortsett fra at jeg har besørget både slitasje og malingsflekker på den gammeldagse "bruk buksa til den er utslitt og mal deretter et par vegger i den"-måten. Jeg spår at Fretex om et par år har containere fulle av svindyre, ubrukelige bukser med ferdige hull og malingsflekker, og kjenner at jeg er veldig glad for at jeg ikke føler noe behov for å følge moten!  

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja er det ikke snodig. Husker pappa tilbød meg sine sveise/olje/syrebefengte jeans på 80-tallet når jeg dypt konsentrert brukte timer på å pelle fra hverandre mine. Har noen bukser som rumpa henger utenfor nå også men de går altså under katogorien hage/maleklær :)

orchis sa...

Mote er en forunderlig greie. Moteskaperne lokker bl.a. med "Finn din egen stil, vær individualist, skill deg ut..." o.l. Men det er jo tvert i mot. Alle blir helt like, nesten uniformert. Det eneste som skiller brukerne er kroppsfasongen. :)
God helg!

www.hagenpahytta.wordpress.com sa...

Det er godt med alt en ikke må, tenker jeg! Bl.a. må vi ikke kjøpe og gå med ferdigslitt cord. Herremin, jeg husker min første Levis cord. Den var svart, helt uslitt og kostet kr.84,-. Det var mange penger da jeg var fjortis :D

Anne-Marie sa...

Det fine er jo at de som ikke endrer stil nevneverdig fra år til år en gang i blant kommer på moten.

Men at hagebuksene skal være de mest moderne man har, det er kanskje litt snålt. Du får prøve å bruke dem på en tur ut på byen og se hvilke reaksjoner du får! ;-)

www.hagenpahytta.wordpress.com sa...

Med de rette accessoarene (accessoirene?!) vil det antakelig passere som bare det :lol:

Tove sa...

He, he. morsomt :-)