søndag 16. august 2009

Jeg er nok ingen dame...

Lista over kroppspleieprodukter hos Gunda og Britt Åse var imponerende lang. Min er en smule kortere, og jeg har helt klart bedre oversikt over plantenavn enn jeg har over mystiske remedier som man kan kline utover hud og hår.

Rengjøring: Såpe og vann Ansiktsvann: Nei Skrubb: Teller pimpsteinsskrubb for føttene? Maske: Nei Øyenmakeupfjernar: Nei Dagkrem: Nei Nattkrem: Nei Serum: Øh, er ikke det sånt som blir skilt ut fra blodet når man tar blodprøve? Øyenkrem: Nei Primer ansikt: Jeg forbinder primer med maling og lakk, men det aner meg at det er feil assosiasjon? Primer øye: Nei Foundation tradisjonell: Nei Foundation Minerals: Nei Farga dagkrem: Nei Dekkprodukt: Nei - med mindre det er snakk om sykkeldekk... I så fall er de av typen offroad. Laust pudder: Nei Fast pudder: Nei Rouge fast: Nei Rouge krem: Nei Highlighter/all-over pudder: Nei Bronzer:  Aldri hørt om, så da er det neppe noe jeg eier... Mascara: Nei Mascara vannfast: Bare når jeg skal på julebord eller i bryllup. Tror den er svart på farge. Eyeliner/kajal: Brun. Se over. Eyeliner flytande/gel/krem: Nei Øyenbrynsprodukt: Nei  Øyenskygge fast: Nei Øyenskygge laus: Nei Lipliner: Mørk rød. Se mascara. Leppestift: Mørk rød. Se mascara. Leppebalsam: Body shop lip butter med satsuma-smak. Gloss: Nei Dusjkrem: Antar at dusjkrem er det samme som dusjsåpe? I så fall vanligvis Palmolive med varierende duft. Bodybutter/hudkrem: Body shop body butter med satsuma-duft en gang i blant. Bodylotion: Den som til enhver tid står i hylla. I øyeblikket noe med kokos-duft. Brun-utan-sol: Nei Skrubb: Nei Shampo: Head & shoulders. Balsam: Ja. Fortrinnsvis noe som lukter godt og selges på Rimi/Rema/Kiwi. Stylingprodukt: Nei, men da jeg hadde kortere hår var Fudge det eneste som dugde. Handkrem: Nei. Eller forresten, jeg har jo en arvegods-tube med Apo Base som jeg bruker før hagearbeidet for å unngå at jord og skitt fester seg til hendene. Neglelakk: Nei Baselakk: Nei Topplakk: Nei Pleiande negleprodukt: Nei “Allround” produkt: Nei Duft dag: Den til enhver tid gjeldende body lotion og deodorant, eventuelt iblandet parfyme hvis jeg husker det. Duft kveld: Samme som over, med mindre jeg akkurat har vært på trening - da blir svaret mer i retning "Wohin kleines Ponny wilst du reiten?"... 

Kort oppsummert: Såpe, shampo, balsam, body lotion for hele kroppen og sparsom sminke på julebordet. Jeg blir nok ikke æresmedlem i jåleklubben med det første. :-D

På hagefronten skjer det lite og ingenting ettersom himmelen har vært veldig sjenerøs mot bøndene de siste ukene. Har gravd opp en plante til forumstreffet og planta mesteparten av plantene jeg kjøpte fra Dragland, men ellers har tida gått med til innendørsaktiviteter. (Har fått montert nesten alle insektene som jeg samlet i Bulgaria i sommer - det er da noe! :-)

6 kommentarer:

Anne-Marie sa...

Ujålete er bra, Kirsitn, vi får holde sammen. Jeg bruker ikke bodylotion heller, og som oftest dropper jeg sminken også på julebordet. Til gjengjeld bruker jeg dyr shampo og balsam fra frisøren. Og flytende Lano i stedet for Palmolive i dusjen.

hildeG sa...

tenk så mye penger man sparer på å la være å kjøpe alle disse dyre jålegreiene... (jeg bruker litt sminke når det trengs, da, men ante heller ikke hva det mmeste på denne lista var, hehehe)

Heltpåjordet sa...

Nå skal jeg ut og sjekke prisene på disse tingene alle damer må ha. Det blir nok en løkbestilling til av dette tror jeg. Bedre argument, har jeg ikke hatt.

Mokki sa...

Jeg har alt jåleriet i skapet - og syns det er veldig koselig å kjøpe. Men bruker jeg det? En gang hvert skuddår!

Britt Åse sa...

Man kan være en Dame selv om man ikke bruker ørtåførti jåleprodukter :-)

Kirsitns bakgårdshage sa...

Hehe, jeg ville nok ikke blitt noen Dame selv om jeg brukte aldri så mye sminke... Men så har jeg da heller aldri hatt noe ønske om å være det, så da er alt såre vel. :-D