onsdag 19. august 2009

Forbannet!

Altså... Jeg har på generell basis ingenting imot innvandrere, og setter stor pris på nærbutikker som tilbyr litt mer spennende ingredienser enn poteter og fiskeboller. Jeg mener også at folk bør få tro på hva de vil så lenge de ikke insisterer på å prakke troen sin på andre folk. Men jeg kjenner at jeg sliter alvorlig med å skjønne hva som kvalifiserer Aslam Shaid til å bestemme over hvem jeg skal eller ikke skal få lov til å holde hender med på gata. Hadde det vært spørsmål om sex på offentlig sted, så kunne jeg skjønt det. Jeg kunne til og med vurdert å vise litt forståelse hvis det var snakk om dyptgående tungekyssing. Men å holde noen i hånda? Det er jo så uskyldig som det kan få blitt. 

I intervjuet ytrer han bekymring over at synet av menn som holder hverandre i hendene kan gi ungene hans idéer om at de kan leve et fritt liv fordi de er i Norge. -Ja, for det ville jo være rent for ille om ungene skulle innbille seg at de har råderett over sitt eget liv. Pakistan er antagelig ikke konservativt nok for ham, så jeg vil foreslå at han øyeblikkelig emigrerer til Afghanistan, sånn at han både kan fortsette med å detaljstyre ungene sine og i tillegg få lov til å sultefôre kona hvis hun ikke vil ha sex med ham

11 kommentarer:

orchis sa...

Amen!

Mari Anne sa...

Jeg håper denne saken fører til at flere homofile holder hverandre i hendene på offentlige steder. Det ville være godt for både gamle og nye nordmenn å se oftere.

Britt Åse sa...

Ja, og amen!!
Jeg ble så oppgitt og sinna da jeg så det der i avisen, at jeg bestemte meg for at jeg ikke skulle forsøke å formulere det skriftlig. Det hadde bare blitt grøt likevel. Takk for at du klarte å holde hodet kaldt, da :-)

Anonym sa...

Jeg kunne heller ikke dy meg, og har linka til deg. Det kommer ikke fram "offentlig" på blogspot-blogger ser det ut for.

Snuffeldyret sa...

Jeg er helt på nett med deg i denne saken, jeg synes det er utrolig leit at noen har slike meninger som denne karen.

jeg håper som flere har nevt at det fører til at flere går å leier hverandre! Liker han det ikke synes jeg at han skal flytte jeg..

Miamaria sa...

Ja han der som mener andre bør ta hensyn til muslimske bydeler, burde kanskje påminnes at han bor i et fritt land.

Ellers så lurer jeg på disse homofobene hvorfor de går og tenker så masse på hva homser gjør på soverommet - ja for leiing er da ikke noe problem for dem i seg selv? Det er tanken på hva mer de gjør, som ergrer denne mannen, helt sikkert.

Og hva har han med å gjette på det, egentlig. Ingenting.

Berit sa...

Heldigvis ser jeg at fornuftige muslimer er ute og fordømmer hendelsen og holdningene.
Jeg går ofte og leier både mora mi og søstra mi når jeg er ute og går, jeg. Fæle greier!

Kirsitns bakgårdshage sa...

Ja, det er ganske påfallende hvor opptatt homofobe personer (det være seg kristne, muslimer eller hedninger) er av hva folk foretar seg i senga. Personlig er det meg fullstendig likegyldig hva folk foretar seg på soverommet så lenge alt skjer mellom voksne, samtykkende personer og det ikke skader en uskyldig tredjepart.

Villrose sa...

Fikk bakoversveis da jeg så dette i avisa. Hele Oslo er vanligvis et frilynt sted, hvor folk har et avslappet forhold til "filer" og partnerpreferanser såvel som åndelige preferanser. Så denne mannen ønsker å innføre "Sharia"-lover på Grønland? Håper og tror han på ingen måte er representativ for muslimene i området..

Marit sa...

Når jeg leser om sånt i avisa, så blir jeg bare trist. Homofobene bør holde munnen lukket igjen. Basta!

Anonym sa...

:tommeln opp: