lørdag 24. juli 2010

Bedring hos pus :-)

Dagen etter forrige innlegg begynte pusen endelig å vise litt bedring. Torsdag vasket hun forlabbene for første gang siden lørdag, og fredag hadde hun nok energi til å også vaske baklabbene. I dag har hun spist tørrfor på eget initiativ og klart å komme seg opp i sofaen i stedet for å bare ligge på gulvet. Kan fortsatt ikke være sikker på at det ikke er det slemme viruset som bare har tatt en pause, men har i hvert fall litt mer håp om at det kan gå bra. :-)

onsdag 21. juli 2010

Ferien som ikke ble

Nå skulle jeg egentlig befunnet meg på et fly til Spania, men bare timer etter at turen var bestilt ble den yngste pusen plutselig syk. Etter ymse testing på veterinærhøyskolen kom de frem til at det antagelig er FIP, og i så fall er det ingenting de kan gjøre for henne. Håper fortsatt at det skal være et annet, mindre farlig virus, men siden hun fortsatt er slapp og apetittløs på femte dagen, så ser det ikke særlig lovende ut. :-(

Prikken over i-en er at avbestillingsforsikringer bare dekker syke mennesker og skader på huset - ikke syke kjæledyr, så da får vi heller ikke refundert noe annet enn flyskatten. Så dette blir visst året da vi betalte dyrt for å ikke reise på ferie. 

torsdag 15. juli 2010

Bilder - orkideer og peon

På oppfordring kommer herved bilder av den nå avblomstrete peonen og noen orkideer som blomstrer nå: Masdevallia hybrid: Phragmipedium richteri x caudatum: Og til slutt to Phalaenopsis-hybrider:

fredag 2. juli 2010

Dagens feilmelding

Prøvde å komme inn på Spør en biolog, men der fikk jeg beskjed om:

Provider error '8000ffff' 

Catastrophic failure

- og med et halvt glass rødvin innabords var det nok til å få meg til å fnise. :-)

Ellers venter jeg spent på at knoppene skal åpne seg hos Phragmipedium richteri x caudatum, men foreløpig er de veldig grønne. Har også en begynnende blomsterstilk hos Miltonia clowesii og muligvis også hos Blc. 'Waianae leopard', så jeg blir stadig mer fornøyd med årets (ferdige og potensielle) orkideblomstring!

Utendørs blomstrer den hvite, fylte Tøyen-kompost-peonen med usedvanlig store blomster. Liker egentlig ikke store, blobbete blomster, men er likevel litt imponert over blomster som er større enn håndflata mi og sikkert veier flere hundre gram. Har også spist årets første egenproduserte jordbær og markjordbær. Nam! :-)